Medusa Spilleautomater

M

Den vakre og forførende Medusa ble til stein du kan møte i dette sporet fra antikken. I er like vakker som da, og når hun forvandlet til stein så snu hensyn til en ekte gullgruve. Prøve spille dette sporet her for, uten å kreve registrering eller innskudd!

Free Spins Bonus SLIK SPILLER PREMIE SYMBOLER Mobilspill RTP GAMES TIPS

Medusa gratis spinn

For å aktivere free spins du trenger får tre Medusa symboler på hjulene 2,3 og 4. Når dette skjer, utvider det disse symbolene og stakk til hjulene. I mellomtiden spinne hjulene 1 og 5, tre ganger, og du kan vinne flotte premier. Du kan også vinne gratis spinn ved å få tre eller flere scatter symboler på hjulene. For å øke sin kapital ved hjelp av gratis spins er alltid å foretrekke. Du kan alltid laste ned gratis spinn på registrering og gratis spinn på innskudd hvis du ønsker å ha to gode alternativer til gratis spinn. Du kan sjekke ut alle tilbudene her over for flere alternativer til gratis spinn. Hvis du klarer å finne gratis spinn ingen innskudd, har du øses en stor seier, fordi disse er helt gratis.

Medusa bonus

Hvis du får tre eller flere Pegasus ikoner på hjulene aktiverer bonusspillet. Her er det opp til deg å vinne penger ved å velge forskjellige symboler. Du kan fortsette å velge så lenge spillet ikke blir avbrutt. En gratis bonus er ikke lett å få alle tider, men en velkommen bonus er vanligvis relativt lett å få. Det er ikke spesielt vanskelig å få en no deposit bonus på mange kasinoer. Du kan lese mer om de ulike bonuser fra NextGen her.

Spill Medusa

Spill Medusa sporet på 5hjul og 25vinstlinjer. Foruten å få gratis spinn og bonus, kan du også få vill. Symbolet for vill er Medusa selv og hun erstatter alle symboler unntatt bonus og scatter. Medusa ble til stein da hun dukker opp på hjulene 2,3 og 4 samtidig. Det er også funksjonen som aktiverer gratis spinn spillet. Medusa slot tilbyr også en kul spesiell funksjon under gratis spinn spillet. Hvis soldaten vises på hjulene aktiverer super spinner. I løpet av dette spillet så alle vinner multipliseres med 5.

Overskudd og symboler

Symbolene for profitt på spilleautomaten, Pegasus, logo, Medusa, Soldier og spillkort. Under kan du se noen av disse symbolene, og hvilke fordeler du får.

Medusa på mobil

Medusa slot er ikke for spilling på mobiltelefon, og du trenger derfor å vente en liten stund før du kan begynne å spille. Du vil være i stand til å spille på både iPhone og Android, og du vil også være i stand til å spille gjennom nettbrettet hvis du ønsker det. Spille gjennom mobiltelefon er ikke bare enkelt, det er også morsomt. Det tar ikke mange minuttene før du lære å navigere i telefonen, og du vil raskt komme inn i hvordan du bør spille. Alle funksjoner er alltid det samme på mobiltelefonen som en datamaskin, og sjansen for å vinne er akkurat det samme.

RTP på spilleautomaten

Siden dette er et veldig godt laget video slot som tilbyr det selv på en høy RTP for sine spillere . Du får en sjanse til å vinne som er på 95 %. Dette, sammen med høy fortjeneste at du har muligheten til å vinne gjør dette spillet veldig lønnsomt.

Medusa tips

Her er noen avslutt Medusa tips fra oss på oldoppos.com . Bruk disse tipsene når du spiller på spilleautomaten , jo større er sjansen for å vinne penger.

By oldoppos

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.