Dr Watts Up Spilleautomater

D

Møt den gale professoren Dr. Watts opp i denne banebrytende slot fra Microgaming. Gal vitenskaps holder til laboratoriet i rotter, aper, roboter og kjemiske stoffer. Besøk Dr. Watts opp og vinne masse penger ved å ta del i alle sine eksperimenter. Prøve Play automat her for, uten å kreve registrering eller innskudd.

Dr Watts Up Free Spins

Du kan få massevis av gratis gratis spinn på dette sporet ved å få tre eller flere scatter symboler på hjulene. Disse vises ikke på en gevinstlinje uten å aktivere din gratis spinn på hjulene. Du vinner 10, 15 eller 20 gratis spins, avhengig av hvor mange scatter symboler du får. Under dine gratis spinn og slå et hjul vill for hver ny vri. Symbolet på gratis spinn er atomet, og det er at du vil holde fingrene krysset.

Gratis spinn ved registrering og gratis spinn på innskudd er også noe som gir deg gratis runder. Disse kan da brukes på alle spor og gjerne Dr. Watts opp. Du kan sjekke ut alle tilbudene her ovenfor, og hvis du er heldig kan du legge hendene på gratis spinn ingen innskudd.

Dr. Watts up bonus

I bonusspillet på Dr. Watts Up Slot aktivert når man få bonus symbol på hjulene 1,3 og 5. bonussymbolet er en rotte som er festet i et reagensrør. Bonusspillet er at å velge to kjemiske reagensrør og står bak disse store bonuser. Du har to sjanser til å ombestemme deg når du velger rør og gjøre at du føler at overskuddet er for liten, kan du takke ned til bonus og velge en annen tube i stedet. Gratis bonuser er også på kasinoet du spiller på i form av en velkommen bonus eller ingen innskudd bonus. Du kan lese mer om de ulike bonuser fra Microgaming her, hvis du ønsker å vite mer.

Spill Dr. Watts Up

Du spiller Dr. Watts opp sporet på 5hjul og 243 ulike vinnende måte. Det er ingen gevinstlinjene på spilleautomaten, men du vinner i stedet for å bruke 243 forskjellige kombinasjoner. I tillegg til å spille bonusspillet og gratis spinn er det også et wild symbol som vises, og erstatter alle symboler unntatt scatter. Under dine gratis spinn som wild symbol dukker opp i løpet av hver spinn på en tilfeldig hjul. Du kan satse 30 til 600 mynter, og det er den eneste verdien som du kan justere på dette sporet, alt annet er standard. Dr. Watts Up sporet er en morsom spilleautomat tilbyr spennende ekstra funksjoner.

utbetalings og symboler

Symbolene for overskuddet av spillmaskinen er forskeren, hjelperen, rotte, ape, atom og de kjemiske stoffer. Nedenfor ser du en utbetalingstabellen for de ulike symboler og hva premiene du kan vinne.

Dr Watts Up Mobile

Dr Watts Up spilleautomat er ikke i telefonen eller på e-leser for tiden. Du kan imidlertid fortsette å spille dette spillet bruker datamaskinen på jakt etter penger. Det er mye som tyder på at en mobil versjon vil bli lansert snart og vil trolig også være en versjon for e-leseren til å bli utgitt. Du vil være i stand til å spille på både Android og iPhone, og det er også mulig at den mobile versjonen vil bli støttet av andre mobiltelefoner. Har du allerede spille på mobiltelefonen, er det en rekke andre spilleautomater å velge mellom.

RTP på spilleautomaten

RTP verdien av spilleautomaten Dr. Watts Up er på 96% . En standardverdi at de fleste spilleautomater tendens til å være rundt 95%. Denne verdien betyr at for hver $ 100 du innsatsen, vinner du tilbake 95 kroner. Selvfølgelig er verdien bare teoretisk, og du kan vinne mye mer enn det.

Dr. Watts opp tips

Her er noen avslutt Dr. Watts opp tips fra oss på John Masse. com. Disse kan med fordel anvendes når man spiller på spilleautomaten i fremtiden.

By oldoppos

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.